Соларни продукти

Соларен фенер, Модел: YT-821

 • 18.00 лв.
виж повече

Соларен фенер, Модел: G-85

 • 19.00 лв.
виж повече

Соларен фенер, Модел: YJ-2881T

 • 15.00 лв.
виж повече

Соларен фенер с динамо

 • 20.00 лв.
виж повече

Комплект Соларна система, Модел: GD-8007

 • Изчерпан
виж повече

Соларна лампа - фенер, Модел: YJ-9817

 • 17.00 лв.
виж повече

Соларна лампа, Модел: GD-025

 • 15.00 лв.
виж повече

Соларна лампа, Модел: GR-020

 • 13.00 лв.
виж повече

Соларен контролер 10А

 • 30.00 лв.
виж повече

Соларен контролер 30А

 • 45.00 лв.
виж повече

Соларен панел 5W

 • 22.00 лв.
 • 30.00 лв..
виж повече

Соларен панел 10W

 • 28.00 лв.
виж повече

Соларен панел 30W

 • 65.00 лв.
виж повече

Соларен панел 50W

 • 100.00 лв.
 • 110.00 лв..
виж повече

Соларен панел 60W

 • Изчерпан
виж повече

Соларен панел 80W

 • Изчерпан
виж повече

Соларен панел 100W

 • 190.00 лв.
 • 210.00 лв..
виж повече